AKTUELNO

Ističe da nije imala nameru da naudi Tari.

Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje, a uputio ga je Dalili Dragojević: "Prvo si Mateju spajala sa Ivom, pa ti to nije prošlo, pa sa Majom, pa ti nije proslo, sada mu govoriš da bi bio top sa Natašom, da li to radiš zato što Taru ne možeš očima da gledaš, a znaš da bi ga njegova veza sa drugom skroz dokrajčila?"

O bože, prvo ja nisam spajala nikog, Mateja je masirao Natašu, Taru smo dobacivali, eto ti Mateja masira Natašu, posle smo se Dejan i ja prskali parfemima, onda smo ustali i videli njih dvoje spojeni leđima leže, Nataša se uvukla ispod jorgana i rekla da je to sprdnja, to nije ličilo na sprdnju, Mateja mi je rekao da je Natasa išla po kući i pitala kakav bi par bili oni. Ona je to poricala, i rekla da je u šali to pitala, ja njih nisam spajala niti bilo koga, ja imam pravo da se šalim, ne znam zašto se to bukvalno tumači. Tvoj Mateja je sa drugim devojkama, ničija sprdnja se ne uzima ozbiljno - odgovorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne sviđa mi se Mateja, ja sam sedela pričala sa Mirkom, onda je on zahrkao, Mateji se spavalo, i onda smo počeli da igramo igru istine - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene niko ne može da spaja ni sa kim, ne sviđa mi se Nataša, Milan Petković sve masira, Nataša je došla kod nas u krevet i mi smo se zezali, nervira me to spajanje - branio se Mateja.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: J.R.

#Dalila Dragojević

'