AKTUELNO

U Beloj kući nastao haos!

Skoro sve zadrugare zaintrigirao je odnos između Ermine Pašović i Gagija Đoganija, koji zahvaljujući emisiji ,,Gledanje snimaka" preti da se razotkriju sve tajne koje uporno pokušavaju da sačuvaju samo za sebe.

Međutim, Bane Čolak i njegova majka Jasmina Čolak otkrili su još detalja koji će zasigurno šokirati sve, a koji se tiču Ermininog dolaska u Užice i posete njihovog porodičnog doma, ali su se pre toga žestoko posvađali zbog izjave da je Ermina finansirala svog dečka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja joj nikad nisam dozvolio da mi kupi sendvič, a ovako meni iza leđa govori da smo Gagi i ja profitirali kod nje. To je toliko jadno što mi je iza leđa rekla to, da nemam reči. Hvala Bogu što je nisam zagrlio sinoć, a da preko dana priča da sam sa njom zbog papira. Sram te bilo - rekao je Bane.
Marijana može da potvrdi, to je bila priča ovde da sam ja sa tobom iz koristi i da sam htela ovaj rijaliti! Bane je otvoreno pričao da treba da živimo u Beču - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sram te bilo, opet lažeš! Moja mama je svašta spremila kad je ona došla u Užice, a ja sam je pitao da li želi da siđe da se upoznaju kad je bila kod mene, ona je rekla da neće, jer je to previše prisno i da nije spremna! Nisam želeo da je upoznam sa bakom, bilo me sramota, zato što je malo staromodna i znam da bi se začudila kad bi me pitala koliko smo u vezi, a mi nedelju dana zajedno - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da je meni neprijatno da se upoznajemo. Mi smo popili kafu, on je odjednom bio u fazonu da nećemo zajedno piti kafu. Rekao je da neće da ja upoznam baku - rekla je Ermina.
Ona je prva rekla Banetu da ne želi da me upozna. Kod nas se zatekla tad kad sam pravila musaku od nekoliko vrsta mesa. Ja nisam znala koje meso jede, pa sam pitala da li hoće da ruča. Ono što smo imali kao domaćini, poslužili smo. Kad je pošla, rekla sam da ćemo maline da joj spakujemo, najnormalnije je bilo. Ja sam samo bacila pogled, ali je nisam videla - ispričala je Jasmina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'