AKTUELNO

Kemezova je istakla da joj i te kako prija zadrugarova pažnja.

Nakon nominacija, u kojima su nominovani Jelena Pešić i Bojan Đukić, učesnici treće sezone rijaliti programa "Zadruga", započeli su "Igru istine".

Makar ukratko ispričaj situaciju od danas sa Stefanom Kadnićem, meni je nakon tog razgovora bilo sve jasno - upitao je Tomović Milicu Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je što je tebi, Vladimire sve jasno. Da krenem ispočetka, sa Kendijem sam počela da se družim, jer sam primetila da je bio tih i miran. Gledala sam za stolom sa kime bih mogla da se družim, jer u ženska prijateljstva ne verujem. Stvarno smo se držili, imali smo teme van rijalitija, bilo mi je super sa njim. Zaista smo imali teme gde sam mogla da opustim mozak. Kendi mi je danas zamerio da sa njim igram igru, da sam to želela radila bih sa nekim ko je rijaliti igrač, izbarala sam da se družim sa nekim ko je anoniman. Na pitanja o ljubavnoj vezi sa Kendijem, jako me je ponižavalo, jer su svi znali da i dalje imam emocije prema Filipu. Na pitanja gledalaca o odnosu sa Kendijem sam odgovarala na ružan način. Rekao mi je da sam ja potencirala da on bude zaljubljen u mene. Rekli su mnogi ovde danas da, kada su me videli prvi put, da bi se zaljubili u mene, Kendi je rekao da on ne bi. Mnogo mi je krivo što se ponavlja situacija sa Suzanom, da ću morati da prekinem prijateljstvo do kojeg mi je stalo. Ne želim da ispadne da sa nekim igram igru. Apelujem da se ne šalju slike i šolje sa našim likovima, jer je ovo isključivo prijateljski odnos - govorila je Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada ste sedeli na sofi, bili ste i te kako bliski. Milice, izgleda kontradiktorno, kao da ti njemu daješ povoda - prokomentarisao je Filip Reljić.
Ne znam što bi devojci bio problem da kaže da je zaljubljena? Ona malo flertuje da bi podigla svoj ego - prokomentarisao je Đedović, a ona je oštro demantovala.
Ja kao Miličina najbolja drugarica ovde mogu da kažem da mu je Milica odmah dala do znanja da ona nije zaljubljena. Isto tako mogu da kažem da je Milica svojim ponašanjem dala Kendiju povoda da misli da ona jedno misli, adrugo priča - rekla je Tara Simov.

Ceca Kitić otkrila je da je pisustvovala situaciji kada je Kemezova pitala Kendija: "Poljubi me", a Miljana Kulić tvrdila je da Milici samo treba Kednijeva pažnja, te da ona i dalje gaji emocije prema Filipu Đukiću.

Ako mi osoba koja me zna sedam godina šalje šolju sa likom Kendija i mene, onda znači da naš odnos zaista izgleda drugačije. Neću više Kednija da grlim, niti ljudi, nećemo više da se družimo - odlučila je Milica.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Milica Kemez

#Stefan Kandić

'