AKTUELNO

Nisu znali za ovo!

U Beloj kući uzburkale su se strasti otkad su svi zadrugari dobili zadatak da prokomentarišu ko je više u pravu, Ermina Pašović ili Jasmina Čolak.

Kako je ovoga puta tema iskrenost majke Baneta Čolaka, Jasmine Čolak i Ermine Pašović diskutabilna, tako će svako od njih priznati u čiju verziju priče više veruje.

Foto: TV Pink Printscreen

Svetlana Ceca Kitić i FIlip Reljić su bez dlake na jeziku priznali kakvo je njihovo mišljenje o svemu, a totalni haos nastao je kada je progovorila Ivana Krunić.

Ona je pokazala sve, samo da ne voli Baneta. To je pokazala tek kada se dogodilo sve ovo - rekla je Ceca.
Kada je Ermina ušla ovde, pogubila se kada se videla sa Gagijem. Ona ovde nije ušla za džabe, imala je mnogo razloga za to. Čuo sam razgovor Gagija i Ermine, kada je rekao da treba da se skloni od Baneta, jer on nije dobar za nju i škodi joj. Verujem da postoje emocije između Baneta i Ermine, ali i Ermine i Gagija. Ako sve pukne ovako, krivićeš majku zbog svega - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog svega što je Krunićeva iznela za stolom, pred svima, izazvalo je burne reakcije kod Ermine, pa su ušle u žestoku raspravu.

Meni je glupo da komentarišem celu priču, ali ajde. Ja smatram da svaka majka želi samo najbolje za svog sina, gledala ga je i u lepom i lošem periodu. S druge strane, ne želim da ulazim u vaš odnos, to najbolje vas dvoje znate. Ja nemam dokaze za to da li si ti njega lagala ili ne, ali si za mene slagala toliko da ne znam da li te je sramota da me pogledaš u oči. Razgovarala sam sa Banetom, kad smo završili razgovor, ne znajući neke stvari, rekla sam mu da ispadne šmeker i da te ne pusti niz vodu, ako već tako nešto odluči. Mislila sam da smo imale korektan odnos, izvinila si mi se. Nisam te ogovarala, a ja sam čula da ti jesi mene i pričala si ružne stvari. Ako ona meni priđe i pita me da li imam uložak da joj dam, to je za mene korektno - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta to znači korektno? Nas dve nismo pile kafu! Idi nađi pištaljku, svetice. Zaljubljena u Baneta, a ljubi se sa Vladimirom - rekla je Ermina.
Tako si se i ti ljubila sa Gagijem, a voliš Baneta - uzvratila je Ivana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'