AKTUELNO

Nije mogao da prećuti ovo.

Zadrugarka Nadežda Biljić ostvarila je ogromnu popularnost kroz učešće u najgledanijem rijalitiju u regionu, Zadruzi, iako je bila tamičarka u Pinkovim Zvezdama gde je svojim glasom očarala milionski auditorijum.

Svoju životnu priču ispričala je pred kamerama, a nakon mnogobrojnih skandaloznih poteza, ishitrenih reakcija, tuge i patnje, Nadežda je ostala u drugom stanju sa manekenom Tomislavom Panićem. Poznato je da su njih dvoje ostvarili bliski odnos u Zadruzi, a nakon napuštanja iste došlo je čak i do fizičkog kontakta između njih dvoje, o čemu je javnost svakodnevno bila obaveštavana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pojedini učesnici Zadruge 3 još uvek ne mogu da zaborave njen lik i situacije u kojima su se smejali sa njom, ali i delili tugu, a najkompetentniji za komentarisanje bio je Mirko Gavrić koji ovu pevačicu poznaje godinama.

On je ispričao sve Nadeždine propuste koje je napravila u životu, pa je tako otkrio i jednu anegdotu koja je razočarala sve prisutne budući da su svi upoznati sa njenim pevačkim nestvarnim talentom koji poseduje.

Ona dok dođe na svoj red, ona ne zna ni kako se preziva. Ja je nateram da oborimo matricu. Došli mi na snimanje, u toj grupi je bila najjači pevač. Ona peva prva, a ja gledam, žena pola tona niže od matrice peva, falšira! Svi gledaju u nju i pitaju se šta se desilo. Kaže da je radila svadbu, pa je možda zbog toga tako. Prva je ispala u grupi - rekao je Mirko.
Ona ima mogućnost da bude prva i zvezda, a ona to baca u vodu zbog 500 evra koje zaradi na svadbi. Kakav je to glas! Ja sam nju molio da peva - rekao je Vladimir.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Mi kod Gastoza u 5h, ona upada u stan sa drugaricama, nosi alkohol. Kunem ti se. Ulazi Nadežda već pijana pije vino. Ja je zovem da pevamo, svi su pali u trans kad su je čuli, neverovatno kako peva! - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je imala najjaču marketinšku kampanju od svih Pinkovih zvezda, bukvalno! Prošla je kroz milion emisija, a nikad je nisam potcenio! - rekao je Mirko.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.Ristić

#Zadruga

'