AKTUELNO

Vladimir ima poseban odnos prema Dragani!

Počela je emisija "Pitanja novinara", predstavnici sedme sile su spremni da postavljaju provokativna pitanja takmičarima "Zadruge 3" i na taj način dođu do najaktuelnijih saznanja. Urednik zabave portala Pink.rs i novinar Darko Tanasijević postavio je prvo pitanje večeras u emisiji "Pitanja novinara", a ono je bilo upućeno Dragani Mitar. Koliko ti prija Vladimirova pažnja? Da li primećuješ Vladimirovu promenu i način na koji se ophodio prema drugim devojkama, a kako se sad ophodi prema tebi - upitao je Darko.

Meni je danas sedmi dan otkad sam ušla. Mi se ne poznajemo, videli smo se u Budvi, tu smo razmenili par poruka, nije bilo dopisivanje ni muvanje. Ja kad sam ušla smatrala sam da će biti sve ok, ne mešam se u njegove igre. Zbunilo me je njegovo ponašanje u smislu pisma, posle dva dana meni je to rano. Sa jedne strane družio se on sa Minom, ja njega ne gledam tim očima, danas mi je rekao da sam odmah prišla Marku, a što nisam njemu, kod njega je prazno mesto u krevetu. U radionici smo pričali, ja ga doživljavam neozibljno, brzo mi je to sve za sedam dana, stvarno to nisam očekivala. Prija mi druženje sa njim - odogovorila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da spojim sa njim to što mi poklanja pažnju, posle svih tih igrarija totalno je drugi Vladimir. Nisam ga spopadala, niti muvala, niti mu davala signale, pričali smo, razgovarali. Ja sam posmatrala njegov odnos sa drugim devojkama, ali sve mi se brzo odvija, ja sam smirena, pokušavam da budem. On je meni rekao da ne može da me gotivi kao drugaricu, ne znam šta će se dalje dešavati - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu to da povežem sa njim, nekad se i ja ponašam kao dete, znam kakvo je njegovo ponašanje, nije mi se dopalo njegovo ponašanje prema nekim devojkama i one su prve načinile korake ka njemu. Danas smo imali razgovor u radionici i ja sam rekla da kad nas neko gleda sa strane to izgleda kao muvanje - zaključila je zadrugarka.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: J.R.

#Dragana Mitar

#Vladimir Tomović

'