AKTUELNO

Baranin otkrio svoje emocije!

Na dnevnom redu rijalitija "Zadruga 3" je emisija "Pitanja novinara", a predstavnici sedme sile spremniji su nego ikad da postave zadrugarima sve ono što milionski auditorijum televizije Pink zanima.

Urednik zabana na portalu Pink.rs Darko Tanasijević zamolio je Draganu Mitar da pročita pisma, koja je samo za nju napisao najveći zavodnik u kući, Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam gde su ta pisma, on mi je rekao da će on da čita u kameru, tako da bolje njega da pitate - rekla je zbunjeno Dragana.
Uništio sam ih, pokazao sam u kameru, nemam čega da se stidim. U suštini, ona je u pravu, reko sam joj da joj neću biti teret, niti kamen oko vrata. Znam za njenu situaciju napolju, da ima dete. Potrudiću se da njen imidž bude drugačiji. Pre nego što je ona ušla, rekao sam da nema više glume. Postala su mi degutantna pitanja o haremu za vreme emisije "Pitanja novinara", ja više nemam šta da kažem, svaka priča je ispričana. Opet kažem, sve je na njoj, ja se tu ništa ne pitam. Jeste sve na brzinu, ali ja sam takav, ili odragujem na prvu ili ništa. Ja sam takav muškarac, ne znam kako se drugi muškarci nisu borili, jer devojka vredi. Očigledno sam nešto uradio pogrešno, jer nema povratne energije - naveo je Vladimir.

Na pitanje koji su mu sledeći koraca prema Dragani, Tomović je rekao:

Videću kako se ponaša ona. Ne pada mi na pamet da budem treća osoba, da budem neko ko trči. Kad ispitam to, ako vidim da nema mesta za mene, bolje da se časno povučem - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto vidim da je ovo otišlo predaleko, u pravcu u kojem nisam želela da sve krene, skloniću se od Vladimira, da povučem ručnu. Mislim da smo preterali. Nisam očekivala nikakavu priču, tek smo sedam dana ovde. Priča je otišla u nekom pravcu u kojem meni ne odgovara - navela je Dragana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Š.

#Dragana Mitar

#Vladimir Tomović

'