AKTUELNO

Odnos koji sve zbunjuje!

Nakon što je Ermina Pašović ponovo istakla da ima informacije koje mogu da diskredituju Gagija Đoganija, urednik zabave portala Pink.rs i novinar Darko Tanasijević podigao je i densera, pa mu je postavio pitanje.

Koje su to informacija kojima Ermina raspolaže, a koje tebe mogu da "ukanale"? - upitao je Darko Gagija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam pojma koje su to informacije. Imali smo video-pozive, kuckanje, više smo pričali preko video-poziva. Bilo je i poruka, šta ja znam. Videćemo, ako ona ima nešto što može da me pokopa, okej. Možda misli na neke fotografije, toga nije bilo ni sa moje, ni sa njene strane. Ne znam šta bi moglo da bude, osim tog nekog kuckanja, tipa, da se jedno drugom dopadamo i sviđamo - rekao je Gagi.
Da li još uvek voliš Erminu, budući da ponavljaš da se ti njoj dopadaš? - nastavio je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam kod Drveta, možda sada nema emocija prema meni, ali je pre ulaska u "Zadrugu" imala neku vrstu emocija. Razmišljao sam o tome zašto me je poljubila, s obzirom na to da je imala dečka. Razmišljao sam da li joj se sviđam. Ona se meni ne dopada, pogotovo što se tako ponaša prema meni, laže, maže, sve i svašta iznosi, zgranut sam skroz. Ja sam napolju i započeo vezu, ne mogu da volim drugu, kada imam to - ispričao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'