AKTUELNO

Sve karte su otvorene!

Predstvavnik sedme sile je večeras u emisiji "Pitanja novinara" postavio pitanje Ivi Grgurić: "Kako se osećaš kada te je Stefan optužio zbog erokrema?".

U pitanju su male sitnice. Možda jesam stipsa, možda imam i ja svojih mana, ja ću pokušati to da promenim. Nije lepo imati epitet stipse, kad god me neko pita ja dam, ponudim. Možda on vidi nešto što ja ne vidim. Mislim da je to rekao u afektu. Ne znam šta bih rekla, ne radim ništa zarad rijalitija, moje emocije prema Stefanu su iskrene. Rekla sam da sam u grču, pazim šta govorim i šta radim. Rekao mi je da mi mnoge stvari zamera, verovatno pod tim grčem pravim kontraefekat - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam i ja mnogo stvari koje treba da promenim. Nije bitan eurokrem, stvar je principa. Jedno mi priča dok ležimo, drugo za crnim stolom, to me užasno nervira. Dogovorimo se da ćemo promeniti te neke stvari koje nam smetaju, ona ih opet ponovi. Odgurnuo sam je da joj kažem da ne želim erokrem, ako nema za druge, neću ni ja. Podelićemo sve na ravne časti, nisam takav, delim sve što imam, znam kako je ovde. Te neke stvari nažalost mogu da naruše našu vezu, ako su učestale, ali nije sada trenutak. Ne provodimo 24 časa zajedno, da bismo dali jedno drugom oduška - objasnio je Karić.

Na pitanje kakav je trenutni status njihove veze, Iva i Stefan su odgovorili:

U okej smo odnosima. Nama odgovara kada se razdvojimo, tek tada i osetimo da jedno drugom falimo. Ja sam mlada osoba, spremna sam da promenim sve što njemu smeta - tvrdila je Grgurićeva.
Sada smo okej, danas smo pričali! Ja ne želim nikoga da menjam, ako menjam, onda to nije to. Poenta je što stalno ponavlja iste greške - objasnio je opet Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva i Stefan odgovorili su i na pitanje da li im nedotaje da budu intimni, a Grgurićeva se postidela.

Fali mi, ali kada mi Milica hrče pored glave, nije mi do toga. Ja ne znam šta mi se dešava - odgovorio je Stefan.
Normalno da mi fali. Razlog tome je što nas gleda 15 miliona ljudi - objasnila je Iva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Š.

#Iva Grgurić

#Stefan Karić

'