AKTUELNO

Čolak istakao da ništa ne veruje Pašovićevoj.

Poligraf je pokazao koliko istine, a koliko laži postoji u odnosu između rijaliti trougla Ermine Pašović, Gagija Đoganija i Baneta Čolaka. Tokom emisije "Trenutak istine" zadrugari su shvatili da Ermina zapravo voli Baneta i da je ona blagonaklona prema denseru samo iz sažaljenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ušla u "Zadrugu" jer nisi mogla da podneseš odnos Ivane Krunić i Baneta Čolaka? - glasilo je 22. pitanje za Erminu na poligrafu, na koje je ona dala potvrdan odgovor, a poligraf je pokazao da Pašovićeva govori istinu.
Činjenica je da se ova žena zaljubila u Baneta, u međuvremenu ga je zavolela. To što ti Bane ne želiš da budeš sa njom, to je druga stvar. Bane nalazi opravdanja da ne bude sa njom, jer je bio sa njom iz koristi. Ermina, ti nisi samo trebala da se kuneš u dete. Ako je sve ovo pravo, oni će se pomiriti - iznela je svoje mišljenje Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sumnjam u sve, ne verujem joj ništa posle trećeg pitanja. Posle svih ovih situacija koje su mi priređene, ja ne mogu da shvatim da je mene ova žena volela. Ja znam koliko je ona ponosna. Kad god bi me neka devojka pogledala, ona bi joj iskopala oči - pričao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

#Ivana Krunić

'