AKTUELNO

Njene emocije su pomešane.

Dragana Mitar je potpuno rastrzana između Vladimira Tomovića i Edisa Fetića Eda. Kako ne može da prelomi i odluči se za jednog od njih, ona je tokom jutra povela ozbiljan razgovor sa rijaliti cimerima Saškom Karan i Markom Đedovićem.

Naime, Dragana sumnja da Tomović želi da igra sa njom rijaliti i zato ne sme da se prepusti osećanjima, dok je Edo taj koji joj je mnogo puta pomogao u životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Torta je svestan donekle da je on kriv za moj razvod braka. Ja kada sam upoznala Eda, on je tad sa ženom živeo. On se u mene zaljubio, ista priča kao sa Sinišom i kad se stvar otela kontroli, on je ženi priznao. Njegovi su ga savetovali šta da radi, da se razvede. On nije želeo da ja budem razlog njegovog razvoda, njegova žena mu je prelazila preko mnogih prevara. Sad Siniša nudi sporazumni dogovor, hoće da spoji imovinu i razvod. Tenzija između mene i Eda postoji još od avgusta. On ne želi da živi u Beogradu. Ja ne znam kako ja sa sinom da idem za Novi Pazar - započela je Dragana razgovor sa Saškom i Đedovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

U subotu pred moj ulazak mi smo se posvađali. Ja sam njemu rekla da ne želim da zavisim od njega i da želim da zaradim novac. Ja sam Eda našla kada sam bila u haosu, i on je tada bio u haosu. Meni je Edo rekao da me ne razume što sam se ja ovoliko otvorila sa Tomovićem posle osam dana, a njega (Eda) znam duže i rizikujem sve. Meni je Vladimir rekao da ukoliko se odlučim za Eda, da on ne može to da gleda. Ja se sad plašim da ovo sve nije neka igra. Da je Edo ušao ovde i rekao da je ušao zbog mene, Vladimir bi se povukao, a ovako neće - pričala je Dragana Saški i Đedoviću.
Ti duboko moraš da zaviriš u svoje srce i odlučiš - rekao je Đedović Dragani.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Marko Đedović

'