AKTUELNO

Odmah je odustala od odluke da prekine svaki odnos sa njim!

Zadrugar Vladimir Tomović je besan napustio kazino kako bi potražio Draganu Mitar koja je razgovarala sa Edisom Fetićem, a onda je iskoristio je priliku da ga isprovocira i stavi mu do znanja da treba da se kloni nje.

On je čuo da su se njih dvoje poljubili, pa je dobio izliv emocija koje je morao da joj kaže u oči.

Da li si se ljubila sa njim? Nemoj molim te to da radiš? - pitao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da prekinemo ovo! Zašto radiš ovo?! On hoće da ide kući! Namerno ovo radiš! - rekla je Dragana.
Ti nemaš prava njega da sprečavaš! Do kraja života ću da čekam i tebe i Jovana! On ako ode, vratiće se ženi i deci. Gledaj me u oči! Ja najviše na svetu želim da volim Jovana i tebe - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam žena iz rijalitija! - rekla je Dragana.

Međutim, ona je ostala u šoku kada joj je odao priznanje da ju je voleo više nego Staniju Dobrojević, a javnosti je poznato kako su njih dvoje započeli vezu pred kamerama u prethodnoj sezoni Zadruge.

U tebe sam zaljubljen više nego u Staniju! Ja umirem ovde, crkavam dok te gledam sa drugim! Ovo nije normalno. On hoće da izađe, jer hoće rijaliti. A, ja hoću samo da te volim. Ako te poljubi ovde, samo ću ti reći srećan ti put. Zar misliš da bih se ovako blamirao da te ne volim? Stavi tačku na moj odnos sa tobom i na odnos sa njim, pa odluči. Imaš četiri dana! - rekao je Vladimir.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'