AKTUELNO

Otvoreno su popričale o svemu!

Tokom dana Iva Grgurić i Dragana Mitar bile su same u pabu, gde su iskoristile priliku da porazgovaraju o trenutno najaktuelnijim događajima na velelepnom imanju.

Poznato je da je Grgurićeva raskinula sa Stefanom Karićem, a prošle noći zadrugar ju je žestoko izvređao pred svima. Sa druge strane, Dragana je pričala o svojoj situaciji sa Edisom Fetićem i Vladimirom Tomovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja obučem periku, dođem kod njega i pitam ga kako mi stoji, on mi je rekao da mi je super i posle sedam dana mi kaže da izgledam kao prostituka, to su neke sitnice koje su se skupile u dva, tri meseca, koje je on meni nabijao na nos, i onda je zbog tih sitnica izbila.. A ti? Boriš se između dve vatre, ne bila ti u koži - rekla je Iva.
Manje više, danas je radio, mislim ti komentari u kući, to me ne zanima, kad izađemo napolje, svako vodi svoj život. Mislim, nije život samo ovo, jeste da je ovde sve malo drugačije, svaki pogrešan potez, korak. Lakše je kad si devojka u nekim stvarima, ali ja imam dete i tako neke stvari su neoprostive, ili ja tako posmatram, iz tog ugla. Danas su pitanja gledalaca, videću danas - istakla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'