AKTUELNO

Dragana je sve vreme bila potištena.

Vladimir Tomović i Edis Fetić Edo su današnji gosti u emisiji radio "Amnezija", gde su sa voditeljima Banetom Čolakom i Borom Santanom pričali o njihovom odnosu sa Draganom Mitar.

Edo je otkrio voditeljima da li je iznenađen Draganinim ponašanjem budući da se poljubila sa Tomovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam iznenađen. To je njena odluka. Ona da je htela to da uradi, mogla je to uraditi na ulici. Da smo napolju, ona bi mene pozvala i rekla mi to - rekao je Edo.
Osetio sam nenormalnu strast. Ona se u mom zagrljaju oseća bezbedno. Ona ima strah, u mom zagrljaju se oseća bezbrižno, ne u njegovom - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovde i te kako ostvaren muškarac. Sa diplomama se na završava četiri godine u rijalitiju. Vuče ove maloletnice, mlađe klinke - pecnuo je Edo Tomovića.
Ona su u mom zagrljaju oseća spokojno. To je jedini zagrljaj u kojem se ona oseća spokojno, kada ne mora da strepi da li će od mene da doživi grubost, već samo miran san. On nju gleda kao robu, a ja sam u nju zaljubljen, a ti se blago meni lepo vrati ženi - rekao je Vladimir.
Ona je prvenstveno kupljena emocija. O nasilništvu ne može da priča niko ko je izbačen zbog toga iz rijalitija - uzvratio mu je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Edis Fetić Edo

#Vladimir Tomović

'