AKTUELNO

Dragani je najbitnije njeno dete.

Ove noći zadrugari odgovaraju na pitanja gledalaca, a voditelj Milan Milošević novo pitanje pročitao je Dragani Mitar - "Lepo ti pere obraz Taktimir?", a ova ukućanka istakla je tokom svog izlaganja da joj je najbitnija budućnost njenog deteta, kao i da u "Zadrugu" nije ušla kako bi se zaljubila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa Edom, kada je ušao ovde, nisam stigla ni da progovorim. Nisam stigla sa njim da pričam. Nemam šta da taktiziram. Ja sve što radim, ja priznam. Nikada me neće zanimati tuđi komentari i tuđa mišljenja. Da me je to zanimalo, nikada se ne bih udala za 20 godina starijeg čoveka. Ja odgovaram za svoje postupke i nemam potrebu da se pravdam - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako pričamo o pomoći u životu, ovde se sve vrti oko finansija, dok nije počela katastrofa. Ja sam u braku imala sve i više nego što sam imala sa Edom. On je bio tu i jeste meni pomogao, ali u nekim situacijama se samo izmakao. To se ne zna. Možda ćemo doći i do njih. Ja treba da gledam sebe. Moj cilj nije bio da se zaljubljujem i da tražim dečka. Ja sam ovde ušla jer imam dete i zato što sam sama sa njim i želim lepu budućnost njemu. Meni je on prioritet. Dogodilo mi se nešto ovde... Okej, stalno se meni nameće da moram da brinem o mom moralu. Ja sam najgora žena na svetu, ja sam rasturila tolike brakove... Da li ja mogu nekoga na nešto da nateram? Svako radi onako kako misli - pričala je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je napravila samo štetu sebi. Mnogo mi je žao Dragane i želim kao drug da joj pomognem. Desile su se drugačije stvari, u prevodu da je on (Edo), njen dečko. Rekla je da čeka prijatelja i napravila strašnu grešku. Najveću grešku u svom životu. Niko nju nije terao na to. Ona je dala Tomoviću pravo da flertuje sa njom. Svi smo znali da će on (Edo) ući - bio je Mićin stav.
I svi ste znali da je on njen ljubavnik - dodao je Milan Milošević.

Zatim je Vladimir Tomović izneo svoj stav, a onda je uspeo da se posvađa sa Edom. Nakon toga, Fetić je izjavio kako smatra da je on jedan od glavnih krivaca što je Dragani Mitar propao brak.

Foto: TV Pink Printscreen

Znači bolja je priča biti sa muškarcem koji neće da se razvede i ima troje dece, nego ova sa muškarcem koji je slobodan? Nemojte, molim vas! - bio je Vladin komentar.
Možda sam u nekoj ljutnji to rekao - branio se Edo.
Jesi, rekao si, lažove lažljivi! - rekao je Vladimir Edu.

Foto: TV Pink Printscreen

O tim finansijama se toliko potencira. To nije bilo... Bio sam joj tu. Ispada kao da sam joj bio sponzor. Ona je izašla iz braka gde je imala sve to. Ja smatram da sam jedan od krivaca zbog prekida tog braka. I zbog toga sam stao na njenu stranu i sada pokušavam da ona bude srećna. Taj brak je bio loš, ali ja osećam da sam doprineo tome. Desila se emocija, koja nema veze sa finansijama. Imam svoje razloge što neću da se razvedem - izjavio je Fetić.
Nasilje je razlog! - pričao je Đedović o braku Dragane Mitar.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Rijaliti Zadruga

'