AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj i novinar Milan Milošević stigao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi takmičarima rijaliti programa "Zadruga" čitao pitanja gledalaca. Jedno od pitanja bilo je za Vladimira Tomovića: "Ti si agresivan prema ženama, zašto ti sve prebacuješ na Edisa?".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovde sigurno neću biti agresivac ni prema jednoj ženi, mene se ovde niko ne plaši, ja nisam na silu nijednu ženu primorao da bude sa mnom - rekao je Vladimir.

Sledeće pitanje bilo je takođe za Tomovića: "Znaš li koliko smešno izgledaš kada dahćeš Dragani na uvo, dok ona priča Edu da će da prekine sa tobom?".

Ja ne verujem u to da ona govori da prekida sa mnom. Ona od mene neće čuti nijednu ružnu reč, što se vidi iz priloga sa Minom, ni o njoj nikada ništa nisam rekao, niti ću ružno reći. Ako je to deo njenog plana, neka joj to služi na čast. Dahtanje je u naš odnos uvela Dragana Mitar i to je meni nenormalno simpatično - objasnio je Tomović, a onda je Dragana objasnila situaciju o dahtanju.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bila neka fora, onda smo i nastavili. Nikada nije iza toga postojala loša namera! Ponekad se ponašam kao malo dete, te stvari sebi dopustim, možda to izgleda katastrofalno napolju - rekla je Dragana
Ona je uvela dahtanje kada sam joj rekao da dahće kao pas, što je meni bilo simpatično. Ako je išla i pričala Edisu da će da završi sa mnom, to ćemo da vidimo. Nema stvari koja ovde može mene da iznenadi - istakao je Tomović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'