AKTUELNO

Da li Stefan ima svoje mišljenje?

Voditelj Darko Tanasijević pristigao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi učesnicima treće sezone rijaliti programa "Zadruga" postavio pitanja koja gledaoce najviše zanimaju. Jedno pitanje bilo je upućeno Ivani Šopić: Da li misliš da gledaoci ne vide da želiš da razdvojiš Stefana i Ivu?

Foto: TV Pink Printscreen

I te kako sam bila ta koja im se nije mešala, ali neću da ćutim kada vidim da je bliska sa mojim bivšim momkom Filipom. Nisam ja uzela njenu ruku i mazila Filipa. Svi su primetili da se Filip i Iva zbližavaju, delili su budžet, ispijali kafe... Ona se u mnogo slučajeva pokazala kao loš prijatelj prema meni, kao kada je rekla da sam joj priznala da bih spavala sa Janjušem. Niko se ne seća kada sam branila ovu smrdušu od svih. Ne plašim je se, jer mi ne može ništa - objasnila je Šopićka, a mnogi su joj zamerili što nije odreagovala na vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije tačno da Vladimir i Ivana utiču na moje mišljenje kada je Iva u pitanju. Mi imamo naše problem koji su kulminirali. Pokušali smo ovde više puta, nismo uspeli, niko drugi nije kriv - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje da li je primetila da Ivana Šopić i Vladimir Tomović rade protiv njene veze sa Stefanom, Grgurevićeva je odgovorila odrično.

Ne mislim da je ona kriva, a na ove pretnje da joj ne mogu ništa, neka me ne izaziva, jer će da vidi kako joj ne mogu ništa - bila je oštra Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Problem je u tome što su me oboje pitali da zamene krevet, rekao sam im da dobro razmisle, da pokušaju da probude strast ponovo. Smeta mi što me povezuje sa Šopićkom, jer ne prođe dan da se Ivana i ja zbog nečega ne zakačimo - tvrdio je Tomović.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta. 

Autor: S.Š.

#Iva Grgurić i Stefan Karić

#Stefan Karić

'