AKTUELNO

Otkriveni novi detalji ljubavnog trougla!

U Beloj kući se odigravaju još jedne nominacije, nakon što je Ivana Krunić dala svoj glas, ustala je Tara Simov koja je iznela svoje mišljenje o Ermini Pašović i Banetu Čolaku, koji su ove nedelje bili potrčci.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane i ja smo imali neki konflikt na početku, gde je Bane izneo mnoštvo laži na moj račun, on se posle toga izvinio, stvarno sada mogu da ga nazovem drugarom. Erminu manje poznajem, ali ona nit mi smrdi, nit mi miriše. O njoj mislim sve najlepše, ali ću morati nju da pošaljem u izolaciju, jer Baneta poznajem duže - ispričala je Tara.
Meni je lako što se tiče ove situacije, jer sa Banetom se znam još od Zadruge 2, našao mi se tu kad god je trebalo, naučio me je da kuvam, imali smo jedan jedini konflikt, ali mu to nisam zamerio, jer sam video da se pokajao. Pomaže mi što se tiče karijere. Što se tiče Ermine, poštujem to što su se zavozali, jer su hteli da rijaliti bude na njihovoj strani. Čim je ona prišla da mi pokloni neke stvari, znači da je dobar čovek. Ali samo zato što Baneta znam duže, Ermina, tebe ću poslati u izolaciju - izjavio je Milan Petković.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad su se smuvali, mislim da se ni sa kim nisu družili, nije ih bilo u rijalitiju, što se tiče te njihove priče, ne mogu da nominujem na osnovu toga, jer su svi pričali različitu priču. Više ni ne znam šta je istina, mislim da su se malo zaigrali, mislim da Ermina gaji više emocija prema Banetu, nego on prema njoj, a što se tiče nekih mojih odnosa sa njima, bolji sam sa Banetom. Poslaću Erminu jer Bratislava poznajem duže - rekao je Filip Đukić.
Više puta sam pričao o njihovoj nameštenoj priči, ovde svako ima pravo da se igra, ali ne volim te lažne priče. Erminu sam upoznao ovde, mislim da nije loša devojka, ali to što su se dogovarali spolja, nama je dosadna ta priča. Bane je neko koga znam spolja četiri godine, ali se ne družimo ovde puno, zbog toga dajem Ermini glas - glasao je Mlađan Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'