AKTUELNO

Večeras i vi imate priliku da kažete svoje mišljenje!

U specijalnoj emisiji gledaoci su imali priliku da kažu svoje mišljenje, te je voditeljka Dušica Jakovljević poželela dobrodošlicu.

Gledalac se osvrnuo na video-prilog koji je pušten, tokom kog su Dragana Mitar i Vladimir Tomović razmenjivali nežnosti u radionici.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Dušice, ovde Nikola, želim da pozdravim sve vas u studiju. Ja bih hteo da prokomentarišem Draganu Mitar. Video koji ste prikazali, kakva je to ljubav? Kako je nije sramota? Sve radi radi marketinga, ona se sa Vladom smuvala nakon tri dana. Kako da gledamo na tu ljubav kao da je prava, a posle tri dana? To je majka jednog deteta, koje je ostavila kod kuće - pričao je gledalac.
E, nećemo to, dete kod kuće ostavila, žene idu po svetu da čiste da bi zaradile, to je kao neki posao, a na vama je da li ćete raditi greške ili nećete - dodala je Zerina Hećo.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je sve gluma od strane Dragane, a Vlada se zaljubio, on je muškarac, razumem njegove potrebe. Dragana ni ne zna šta hoće, Edo nju stvarno voli, kao da se dvoumi. Edo je po mom mišljenju previše dobar - ubacio se Nikola.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'