AKTUELNO

Nije ga štedela.

Zadrugari su se okupili oko crnog stola kako bi izabrali najnesposobnijeg od njih. Ustajali su jedno po jedno kako bi dali svoj glas.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom sastanka velika polemika se vodila oko Mione Jovanović, te se većina zadrugara složila da je ona jedna od nesposobnijih takmičarki u Beloj kući.

Lazar Čolić Zola iskoristio je priliku da se obračuna sa Mirkom Gavrićem, te je njemu dao glas.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je to Mirko Gavrić, ako ima neko da me demantuje, neka ustane, odmah odgovaram - pravio se važan Zola.
Po mom mišljenju je to Miona, koja ne zna gde se nalazi - rekla je Svetlana Ceca Kitić.
Hvala ljudima koji su me naveli, videće u narednom periodu koliko sam sposobna. To što oni čuju trač od nekoga i što lupetaju gluposti, to je dno dna! - odbrusila je Miona svima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću izdvojiti osobu, bez obzira što je meni ta osoba draga. Po mom mišljenju je najnesposobnija osoba Gagi. Gagi je mogao da traži nešto što su mnogi tražili ovde i ne bi zavisio ni od koga. On je u tom momentu bio nesposoban, nije dobio ono što je moglo da mu sleduje. Gagi nikada nije ustao za stolom i izneo jasan stav, da se odbrani, kad je bila priča oko Ermine i Baneta. Svaki dan smo čuli po neku novu rečenicu, to je nesposobnost da odbrani svoj stav. Kad je bio Gagijev rođendan, rekao mi je da sam mu draga. Rekla sam Gagiju pošto ja idem, da mi ostavi parče torte, sutradan kad sam mu rekla ironično: ,,Hvala Gagi za tortu", on se zahvalio. Rekao je da su Natalija i Sani odneli tortu, a on nije znao gde je - rekla je Marija Kulić.

Miljana Kulić ustala je za crnim stolom, te se obrušila na Lepog Miću, iznela niz uvreda, a onda je i glasala za njega.

Vreme mu je za penziju, tako da je najnesposobniji Lepi Mića - odbrusila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'