AKTUELNO

Nije očekivao ovo!

Odmah nakon što je ,,Paklena Zadrugovizija" završena, Bane Čolak i Ivana Krunić našli su se u pabu kako bi ponovo započeli raspravu o svom odnosu, a evidentno je da nema poverenja sa Ivanine strane zbog glasina koje je čula o njemu.

On je počeo da se pravda, a onda je ona odlučila da mu saspe sve u lice gde mu je i postavila pitanje da li je svestan da njemu niko u Beloj kući ne veruje.

Ja sam bio spreman da me svi pljuju i da Ermina ispadne žrtva, ali ako ću nešto više imati sa tobom. Ne znam zašto radiš ovo. Šta god ona radila ovde, ja joj nikad ništa neću reći - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si joj da je klošarka, to ne možeš da kažeš osobi do koje ti nije stalo! Time govoriš da si želeo da joj oprostiš, ali da si opet razočaran - rekla je Ivana.
Ja samo nisam želeo da ode odavde. Svaku devojku koju sam imao, ja se sa svakom čujem. Ono što se desilo prošle sezone, ne možeš da mi sudiš. Smorio sam se, jer nisam slušao prijatelje koji su mi govorli da se sklonim od tebe - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ti svestan koliko si smešan? Zaista misliš da tebi neko veruje? Da li si svestan da postoji život van rijalitija? - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi koji me poznaju napolju dali bi krv za mene i koji znaju kakav sam ja! Kad mi nešto neko poveri da se na krv i nož posvađamo, ja nikad ne bih to pomenuo! Matoru pitaj! - rekao je Bane.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'