AKTUELNO

Smatra da sa pojedinim zadrugarima nema dobar odnos, zbog čega joj je teško.

Voditelj Ognjen Amidžić tokom ove noći obavio je razgovor u "Šiša baru" i sa Milicom Kemez koja je na početku rekla kako smatra da smeta pojedinim cimerima. Ona je zatim istakla da je imala svađu sa Svetlanom Cecom Kitić i da nije ostala ravnodušna nakon ove situacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio je problem oko salona... Matora je prišla i kao: "Hoće Bucka da te upozna, da dođeš u salon", nisam znala da se radi o Zadrugoviziji. Ja sam otišla, ona je počela da me farba i svi su počeli da skaču. Najviše od Cece nisam to očekivala. Meni može da se pripiše neko loše ponašanje, s obzirom na moje godine i životnu situaciju, ali da jedna gospođa koja je ime u svetu da govori neke stvari, to nisam očekivala. Rekla mi je i danas rečenicu: "Ti nisi imala majku", ja imam poštovanje prema starijim ljudima. Ja ovog puta nisam ostala ravnodušna - govorila je Milica i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Mene iz nekog razloga ne podnose, čak i komentarišu moj fizički izgled. Ja nemam problem sa svojim fizičkim izgledom, ali oni očigledno imaju. Kada žena komentariše fizički izgled, to je meni... Ne mogu da verujem da je neko ko je prvak u svetu, da mu je tako malo potrebno. Ja sam njoj odgovorila: "To što ste prvak u svetu, ne znači da ste dobar čovek". Ja nisam htela da idem tako nisko, sutradan sam joj se izvinjavala, ali ni to joj nije dovoljno. Konstantno mi traže mane, pa čačkaju tamo gde me najviše boli. Pokušavaju da mi nađu slabu tačku. Smatram da nisam folirant i da svako ima pravo na grešku, kao i ja - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'