AKTUELNO

Ništa nije želela da sakrije.

U Beloj kući nastao je žestoki haos kada je u emisiji ,,Pitanja gledalaca" načeta tema o odnosu Stefana Karića i Ive Grgurić, a svi su komentarisali kako je Vladimir Tomović bio glavni krivac za njihov raskid.

Ali, pre toga su se osvrnuli na vezu Tare Simov i Mateje Matijevića, gde su se gledaoci odmah obratili novinaru Marku Đedoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti treba neka tableta za smirenje, zbog Tare i Mateje, ljubav je pobedila! - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam malo pre rekao da se kod Mateje nešto promenilo, on nije bio zaljubljen, imam pravo na to. U poslednje vreme jesam primetio da se nešto promenilo, on je insistirao na zagrljaju i poljupcu. Oni su se smuvali i nek im je sa srećom - rekao je Đedović.

Vladimir Tomović je ponovo pokušao da izbegne odgovor, pa je na pitanje o Ivi pažljivo birao reči.

Kada je Karić imao zadatak da Iva misli da je pobegao iz Zadruge, rekao si da je imala emocije. Kako sad nema emocije i igra rijaliti? - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam to rekao, bukvalno sam rekao posle njihove mesečnice video emocije. Bila je skrhana, nije joj bilo svejedno. Plakala je i tu se videlo sve, ako je odglumila, neka ide za Oskara. Mene ovde malo ko može da prevari. Ona ne zna da shvati suštinu, deset puta sam joj rekao da ne može da se udruži sa čovekom koji je iznad tastature napisao nešto loše o tvom momku! - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije istina da se vodim pitanjem gledalaca, nego pazim šta su pitali. Stefan i ja smo retko kad razgovarali, ja odgovorim za stolom, a ne odgovorim njemu. Sve što kažem za stolom, zapravo sam to i mislila. Trebalo je neke stvari da mu kažem u četiri oka. A ovako, meni dođe pitanje, ja osujem paljbu i naravno da sam ja kriva za to. Kad je njemu zasmetalo što ja odgovaram na pitanja, komunikacija se smenjivala - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Stanijom drugačije rešavao, sve u sobi! Ako sam ja zagovornik njihovog raskida, ja molim produkciju da nađe samo jedan snimak i neka me svi čereče da sam ja uticao na raskid! - rekao je Vladimir.

Ono što je milionski auditorijum primetio je i to da Stefan nije ispao korektan prema Lepom Mići, pa je priznao da je sa njim završio svaku priču. Iako je poricao i govorio da se toga ne seća, Tara Simov je ispričala sve.

Rekao si Tari da si završio sa Mićom? Kako možeš da budeš tako nekorektan? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam te pitala zbog čega ste se posvađali, a ti si u besu rekao da ste završili i to je to, ali to je bilo u afektu - rekla je Tara.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'