AKTUELNO

Nisu očekivali da će reći ovo!

Zadrugari su imali žestoke rasprave za stolom tokom emisije ,,Pitanja gledalaca", ali je najpozitivniju atosmoferu u Beloj kući stvorila situacija sa Tarom Simov i Matejom Matijevićem koji su priznali da su u vezi.

Zbog toga su njihovi fanovi odlučili da se obrate na zvaničnoj Fejsbuk stranici i zamole ih da se drže i ne dozvole da raskinu zbog uticaja drugih.

Foto: TV Pink Printscreen

Obećajte da vas niko neće rastaviti, da to nećete dozvoliti! - obratili su se njihovi fanovi.
Obećavamo. Misli se na Vladu, ja sam rekla da se naš odnos dosta promenio posle svađe kad je meni bilo loše. Ljudi su mi rekli da je nešto loše komentarisao za mene i Mateju. Izgladili smo odnose i potrudila sam se da mu stavim do znanja neke stvari. Super smo sada, mogu da vidim prijatelja u njemu - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se misli na Vladu, mi smo se zgotivili - rekao je Mateja.

Filipu Đukiću su mu odali priznanje da je najiskreniji takmičar, jer je bez trunke razmišljanja priznao svoja osećanja prema Jeleni Pešić, pa je veoma ljubazno odgovorio gledaocu koga je zanimalo šta će se dalje dešavati.

Da li si se stvarno zaljubio u Jelenu? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da. Nije mi dala lažnu nadu, sve mi se sviđa kod nje - rekao je Filip.
Kako zaljubljen, a imao je nešto sa Natašom? U pet ujutru je rekao da je zaljubljen, a u šest imao odnose sa Natašom? - pitao se Lepi Mića.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'