AKTUELNO

Pevač ne odustaje da Mitrovu usmeri na pravi put.

Ove noći u Beloj kući se održavaju nominacije, a zadrugari su jedan po jedan nominovali Draganu Mitar i Vladimira Tomovića koji su izabrani za ovonedeljne potrčke.

Dragana i ja smo prijatelji iz spoljnog sveta. Bili smo u dobrim odnosima i sada smo. Sve najbolje mislim o njoj. Što se tiče Vladimira, to je čovek koji mi je pravi prijatelj. Uvek je bio uz mene u teškim trenucima. Ima situacija kada mi nešto smeta, ali to nikada za stolom neću reći, već samo sa strane. Znam da mi je on drug. On je prema meni ispao korektan i dobar. Dragana, tebe moram da pošaljem, sa njim sam mnogo bolji - istakao je Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo ovde ogroman konflikt, ali kada mi je bilo najteže, on je bio uz mene i iz tog razloga ga ne mogu poslati. Dragana, izvini - rekla je Ermina Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Vladimira, bolje je nego što je bilo. Dragana je napravila strašne greške, ljut sam na nju. Što se tiče Dragane, ona ne sme više da pravi greške, ona je majka. Kodeks majke mora da se poštuje. Dragana Mitar ovde treba da bude sama i da se brine za svoje dete, a ne da ima ovde repove... Da je imala s*ks od 10 sekundi, da je čeka oženjen čovek. Dragani Mitar je mesto pored njenog sina i čoveka koji treba da bude potpuno čist - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Veliki šef je pismo obavestio zadrugare, da su Tara Simov Marko Đedović kažnjeni direktnom nominacijom, te će se i oni boriti sa nekim od njih dvoje za opstanak u Beloj kući.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'