AKTUELNO

Emocije se nisu ugasile.

Ko će ići u izolaciju, Dragana Mitar ili Vladimir Tomović, to ove noći odlučuju zadrugari tokom "Nominacija", dok drugog ukućanina nominuju gledaoci. Stefan Karić rekao je da mu je Vladimir Tomović jedan od najboljih drugova, zajedno sa Janjušem. Karić je rekao i kako ne podržava Draganu zbog Vladimira.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da to ne priliči jednoj majci. Treba da razmišlja o svom detetu koje sledeće godine, koliko znam, kreće u školu. Deca znaju tehnikom da barataju i mislim da će to da ima velike posledice za njenog sina. Ne podržavam je u ovome što radi sa Vladimirom, šaljem nju u izolaciju - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ne podržava Draganu Mitar rekla je i Jelena Pešić, koja je ustala nakon Stefana Karića, i takođe glasala za Draganu. Mina Vrbaški je sledeća iznela svoje stavove i takođe nominovala Mitrovu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Biću iskrena, nisam očekivala od Dragane da će igru baš zaigrati sa Vladimirom. Mislim da je mogla to sa drugim da uradi, jer ona zna kakve emocije ja imam prema Vladimiru. Imam i dalje emocije prema njemu, ali se to smanjuje. Iskreno, prošla je cela ova priča, za sada. Ja očekujem nastavak ove priče i mislim da nije stavljena tačka. Ovo je samo početak. Očekuje mnogo više i od Vladimira i od Dragane da nastave sa ovim. Što se tiče Vladimira, on je neko ko je meni najdraži. Šaljem Draganu, a ostavljam Tomovića - govorila je Mina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'