AKTUELNO

Nije ga štedela.

Nikola Orozović je sledeći ukućanin koji je izneo svoje mišljenje o Dragani Mitar i Vladimiru Tomoviću. Ovaj zadrugar rekao je da poznaje dugo Vladimira Tomovića i nominovao Draganu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je ustala Ceca Kitić, poželela sreću Dragani Mitar i poručila joj da je opravdava, a onda se nadovezala na komentar Lepog Miće. Takođe, Ceca je rekla i kako je Vladimir Tomović podseća na njenog sina.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam šta znači biti samohrana majka. Nadovezala bih se na Mićin komentar da je brak institucija, ali žena koja je izložena nasilju i prevari, ne treba to da trpi. Branim Draganu. Svako ima svoje pravo da radi kako hoće. Obratila sam se svim ženama da ne treba da budu po svaku cenu u braku, ako su izložene nasilju - pričala je Ceca.

Foto: TV Pink Printscreen

Njene loše stvari ne opravdavam, to pričam draga Ceco. Mene si spomenula, zato se bunim. Hvala - govorio je Mića.

Zatim je ustala i Mima Živković koja je takođe podržala Draganu Mitar. Mima je poručila ovoj cimerki kako treba da nastavi da se igra sa pripadnicima muškog pola. Živkovićeva nije imala lepe reči za Vladimira Tomovića i rekla mu kako očima ne može da ga gleda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se bori protiv nasilja, nije mi jasno zašto se bori za ljubav sa nasilnikom Vladimirom i druži se sa Markom Đedovićem. Ona mene podseća na moju drugaricu i po glasu i po izgledu, pa ne bih mogla da joj kažem nešto loše. Što se mene tiče, vrti njih pet! Gago, da ti Mimče kaže, skupi pare za svog Jocu, a ove njuške ti ne trebaju. Igraj se tu, vuci ih za nos. Imaš svu moju podršku. Uvedite još četvoricu muškaraca da ih Gaga sve j*be u mozak! Ti si kraljica. Što se tiče Vladimira Tomovića, on je mene pljunuo i psovao majku. Danas mi je psovao sve, od najmlađeg do najstarijeg... Plače mi se Vladimire kada te vidim. On je ženomrzac, nasilnik, stoji iza toga da samo muškarca može da voli - govorila je Mima Živković.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'