AKTUELNO

Ponovo su doveli svoj odnos u krizu.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 3", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Kako te nije sramota zbog Lune, zbog Nine da se vraćaš na stari odnos sa Erminom? Ti si njoj pričao tvoje najveće tajne, a ona je to iznela ovde, mislim da niko od tvoje porodice nije ostao imun na te komentare. Kako si mogao da pređeš preko svega toga i pomiriš se sa Erminom, šta misliš kako će tvoji reagovati na ovo? - glasilo je pitanje Dejana Dragojevića za Gagija Đoganija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Ermini oprostio, ali zaboraviti neću nikad. Ja ne znam kako moja porodica gleda na sve ovo. Rekao sam da nisam neko zlopamtilo. Razmišljao sam da nemam nikakav kontakt sa njom. Kad je bila žurka, tada sam joj prvi put prišao. To što sam ja dozvolio da se ona meni približi, to njoj odgovara jer tako udara kontru Banetu. Tako se igra sa mnom - rekao jej Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram ovu glupost da prekinem. Ja nikome ovde ne udaram kontru. Da sam htela kontru, uradila bih to kada je bila Jasmina tu. Uradila bih to ili sa Radetom ili sa njim (Gagijem) - dodala je Ermina.
Dok sam se ja obraćao njoj, ona je gledala u Baneta. Tu sam primetio njenu nekulturu. Između nas neće biti prijateljstva, mi smo osuđeni jedno na drugo - nastavio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'