AKTUELNO

Ništa joj nije bilo jasno.

Mateja Matijević želeo je od Edisa Fetića da čuje mišljenje o odnosu Dragane Mitar i Vladimira Tomovića. Mateja je tokom "Igre istine" upitao Eda kako komentariše vrelu akciju Mitrove i Tomovića i da li bi joj to oprostio. U ovu situaciju umešala se i Marija Kulić koja je burno reagovala, nakon Edovog odgovora koji joj nije bio jasan.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz ove perspektive gledano, ne znam šta se desilo. Nismo pričali o tome... Da se desilo, zavisi u kom momentu se to desilo - rekao je Edo.
Hajde, beži sad... Zavisi u kom momentu. Posle tvog dolaska i posle tvog sugerisanja: "Nemoj sa njim". Hajde bre - burno je reagovala Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi konstantno hoćete da osudite nju da je ona mene prevarila. Ona je ovde ušla kao slobodna žena. Šta smo mi imali napolju, to je naša stvar. Ona je ovde ušla kao slobodna žena i može da bude sa kim želi. Meni nije trebala promocija. Ne treba mi da budem rijaliti igrač, neću vam uzimati hleb - rekao je Edo, ali Mariji i dalje nije bio jasan njegov odgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

Čekaj, stani! Mateja, da li ti je jasan odgovor? Ti si ga pitao. Ne može on da lupeta ovde i da sedne. Edo, ništa se ne izjašnjavaš. Čovek te lepo pita, a ti govoriš: "Zavisi kad je to bilo, ja nemam devojku", šta si hteo da kažeš? Da te ova ne zanima, da može da radi šta hoće i da imaš ženu kod kuće - urlala je Marija.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'