AKTUELNO

Dala svoj oštri sud.

I Marija Kulić je dobila priliku da iznese svoje mišljenje na današnjem glasanju za najvećeg foliranta u kući, a Kulićka se osvrnula na zadrugare koji su pre nje iznosili mišljenje, smatrajući da nisu bili iskreni, već da su se vodili ličnim sukobima i sujetom.

Svi koji su ustali pre mene i navodili ljude bez razloga, samo ljubomora, to su za mene foliranti, jer foliraju da su iskreni. Nisu iskreni, nego iz njih govori ljubomora i netrpeljivost. Dragana Mitar nije folirant, ona se iskreno zaljubljuje. Iskreno joj se dopao Ša, iskreno Marko Miljković, iskreno Tomović. Ista je takva i u spoljnom svetu, žena lakog morala - navela je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane je dogovorio priču sa Erminom, iskoristio Ivanu, ne vidim da mu se sviđa Ivana. Njoj se dopada Tomović. Mirko Gavrić je folirant, napadao je slabije bez razloga, ne sme jačima da se suprotstavi. Nikada nije bio iskren u ovim temama - krenula je Marija, pa nastavila:
Najveći folirant je ovde Vladimir Tomović. Najviše puta je dokazao da se folira. Nikakve emocije nije imao prema devojkama. Kao što onog miša ljubi, tako ljubi i devojke. Isto im govori: "Lutko moja". Žene si uporedio sa pacovima. Prevrtljiv je. Sve veze koje su uspele se trudi da rasturi. Janjuš je folirant, Rade je folirant - ispričala je Marija, ali se ipak setila još jedne osobe, ljubavi svoje ćerke Miljane, Lazara Čolića Zole:

Foto: TV Pink Printscreen

Ali, Lazar je prevazišao sve vas. Folira se od dana kada je ušao u studio. Apsolutno je sve isfolirao. Od svih vas, proglasiću za najvećeg foliranta Lazara Čolića Zolju - zaključila je Kulićka.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Marija Kulić

'