AKTUELNO

Ništa mu nije jasno?

Lazar Čolić Zola dao je svoj komentar tokom pitanja novinara zbog situacije koja se ranije večeras dogodila u Rajskom vrtu kada je Miljana Kulić pocepala ugovor, a zatim napravila haos u ovom delu imanja najgledanijeg rijaliti formata na ovim prostorima "Zadruga 3".

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, malo sam u šoku, s obzirom na to da je Miljana ovako reagovala nakon cepanja ugovora. Nisam očekivao da će ovako da reaguje. Ona je bila inicijator tog ugovora, ja sam ga potpisao na njen nagovor... Agresivno je krenula da se ponaša kod Drveta, ona nije govorila u čemu je problem... Šta je u pitanju, ne znam. Mislim da ću imati razgovor sa njom oko toga. Što se tiče Marije, ja sam danas rekao da je Marija neko ko nije kompetentan da komentariše moje ponašanje. Šta god da kaže, neka je njoj na srcu i na duši. Nerealna je u 90 posto situacija. Prošle godine je bila mnogo realnija. Jedino mi je čudno što se Miljana ovako ponašala, pljunula me je ispred Drveta. U šoku sam oko toga - rekao je Zola, pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Pojma nemam što se to tako brzo promenilo. Ona je izbegla nekako odgovor kod Drveta. I mene zanima šta je tu problem da ona kreće na mene fizički. Ne znam šta je problem. Voleo bih da kaže konkretno. Pre sat vremena je bilo sve okej, grlimo se, ljubimo i ona posle cepanja ugovora... Videli ste - izjavio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko Tanasijević rekao je zatim Zoli da se stiče utisak kako je Maja Marinković jedan od glavnih problema u njegovoj vezi sa Miljanom, pa je novinar upitao ovog zadrugara do kada će Maja biti prepreka u njihovoj vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikakav problem ne vidim da predstavlja Maja u našoj vezi. Lošu nameru nisam imao danas. Niti mi je ona šta rekla. Ako taj problem imaš, onda ga rešavaš odmah, a ne govoriš osobi da je voliš i da je ljubiš. Voleo bih da sada javno ustane i da kaže šta je problem i da ga rešimo odmah - pričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema problema, problem je rešen! - kratko je izjavila Miljana nakon što je izašla iz kupatila.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'