AKTUELNO

Progovorio i o tome što je Dragana odlučio da prekine kontakt sa njim.

Nakon što su Edis Edo Fetić i Dragana Mitar odgovorili na pitanja urednika zabave portala Pink.rs Darka Tanasijevića, na tapetu je bio i Vladimir Tomović u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara".

Dragana je rekla da zapamtimo ovaj datum, da posle 14. 12. neće više biti u odnosu sa tobom, prokomentariši mi kako bi poljubac sa Edom od nje mogao da napravi laku ženu, a to nije napravljeno onim sa tobom u izolaciji - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas jeste 14. decembar, kod mene kažu: "Vreme je majstorsko rešeto". Vreme je najbolji pokazatelj. Ako je rekla da neće imati nikakav kontakt sa mnom, ja joj neću biti teret. Biću njen odraz u ogledalu, šta god bude želela, biću. Ispada kao da sam ja na silu nešto radio, sve što smo radili, radili smo iz zadovoljstva. Inače, sve što je rekla, rekla je kako treba. Ja nisam nikad želeo da napravim od nje ništa loše, hteo sam da bude moja devojka. Šta ćemo, život ide dalje. Pošto sam ja najveći krivac na Balkanu, nadam se da će Balkan mirno da spava. Želim mu laku noć. Edo i ja smo izgladili odnose, štagod da ja njemu da kažem, to pada u vodu, kada je on ostvaren čovek, ima ženu i decu, na tome mu zavidim. Njemu su se ostvarili snovi koje ja sanjam. To što nije imao razuma da ih zadrži... Vratiće se verovatno u svoje gnezdo, od Dragane će napraviti najgoru - rekao je Vladimir, pa prokomentarisao odnos u sobi za izolaciju sa Mitrovom.
Mnogima se učinilo da si namerno povukao jorgan da bi se videlo šta ste radili - prokomentarisao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam namerno sklonio jorgan, ponele su nas strasti. Nismo bili bez veša - odgovorio je Tomović, a onda je Darko podigao i Draganu Mitar.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Dragana Mitar

#Edis Edo Fetić

#Vladimir Tomović

'