AKTUELNO

Zadrugarka mu skrenula pažnju na ponašanje.

Prvu jutarnju kafu Jelena Pešić je popila sa Markom Janjuševićem sa kojim je porazgovarala o temama iz sinoćnjeg "Pretresa nedelje".

Naime, Jelena je najpre pričala o svom odnosu sa Filipom Đukićem, a potom je prokomentarisala Janjuševu bliskost sa Ivanom Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si devojka koja ima 30 godina, ti nemaš šta ovde kome da se pravdaš - pričao je Janjuš.
Vidi, meni Filip kada je to rekao, ja sam mu rekla da ne priča gluposti. Samo želim da se distanciram od svih tih ljudi gde imaš pritisak i negativnu energiju - rekla mu je Pešićeva.
Ja ovde ne mogu da se družim sa devojkama. Ovde si limitiran za neku zaj*banciju. Ja ću da razgovaram sa njom, da vidim da li da se distanciramo. Ja neću da nju napadaju - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi se ne družite normalno. Vi ste non-stop zajedno, pogled i sve. Zaštiti je, ali ne znam kako ćeš. Ti moraš da stopiraš tu priču. Porazgovaraj sa njom. Prema mom mišljenju ona se veoma zaljubila i najveći problem je što nema kontrolu - savetovala je Pešićeva zadrugara.
Jeo sam g*vna sa njom mesec, dva, tri. Ako treba, ješću još. Ja nju smatram prijateljem. Ja ne bih dozvolio sebi ovde da budem ni sa jednom devojkom, ali isto tako neću da dozvolim da neko sa kim se ja družim, da napadaju samo nju, a ja da ćutim - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Jelena Pešić

#Marko Janjušević Janjuš

'