AKTUELNO

Đedović poručio Ivani da je njen odnos sa Janjušem jeziv.

Ivana Šopić osamila se tokom večeri sa Markom Đedovićem, a ovom prilikom oni su komentarisali Marka Janjuševića Janjuša. Ivana i Janjuš imali su veoma prisan odnos tokom sinoćne žurke, nakon čega su se posvađali zbog Maje Marinković.

Izgledate kao uhvaćena deca u krađi. Znaš i sama da sam video. Katastorfa. Ti otišla tamo kažu: "Je l' ovo liči na odnos sa Anom Korać?", on kaže: "Ne", a do sada je tvrdio da je sa Anom bilo drugarski. Samo da se setim još jedne situacije - pričao je Marko, pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Da... Kada kažeš ono: "I da jeste, ne bih rekao", to je jeste. Onda dolaziš ti i kažeš: "On je dao Maji palačinku da bi mene iznervirao i pravio ljubomornom", a onda krenuo da se vadi da si ti posesivna. To je ono što sam ja uhvatio. A on nervozan kao lopov. Ta vaša situacija je jeziva. To ne može niko da podrži - rekao je Marko Đedović.
Znaš šta je najgore od svega, što sam ja sve to znala. Sad da li je to glupost ili hrabrost ili bol u k*rcu - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je zanimljivo jeste da je Janjuš, dok je Ivana sa Đedovićem pričala o njemu, bio u garderoberu sa Majom Marinković sa kojom se šalio. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Marko Janjušević

'