AKTUELNO

Biće napeto.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 3". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Šta osećaš prema Ivani, a šta prema Maji? - glasilo je pitanje za Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta osećam? Prema Šopićevoj, osećam da mi je draga, vezan sam ostao za nju. Nikad je nisam uvredio. Svaka devojka mi je draga, ni sa jednom se nisam posvađa, sa svakoj sam dobar - objasnio je Janjuš.

Potom je stiglo naredno pitanje za Ivanu Šopić, a gledaoce je zanimalo da li je ona ljubomorna na Maju Marinković, zadrugarku sa kojom se Janjuš takođe druži.

Zašto si ljubomorna na Maju? - glasilo je naredno pitanje za Ivanu Šopić.
Kada se on tako zeza sa Majom, ona peva na "Favorito" i misli da mene tako nervira. Na Maju stvarno nisam ljubomorna - objasnila je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da Ivana jeste ljubomorna. To je pokazala svojim pitanjem na "Igri istine". Za mene se vrlo dobro zna kakvo mišljenje imam o tome. Ona se začudila kada sam ja dala negativan odgovor. Ja nikada Ivanu nisam ogovarala, ali da, osećam tu ljubomoru. Ja Janjuša ne gledam na taj način i bilo bi me sramota da me gledaju tako ljudi. Ja se sa Janjušem družim ovde kao i sa svim muškarcima. Ja mislim da ona jeste zaljubljena u njega. Ja njoj nikad nisam dala povod za bilo šta - objasnila je Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja sada nije bila iskrena. Njena drugarica mi je otkrila da se Maji Janjuš dopada. Ljubomorne su jedna na drugu i jednoj i drugoj se on dopada. Maja nije želela da odgovori na pitanje da li bi bila sa oženjenim muškarcem. Postoji mržnja između njih dve, a Janjuš se sprda sa Majom, a zapravo mu se sviđa Šopićeva - dodala je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Ivana Šopić

#Marko Janjušević Janjuš

'