AKTUELNO

Rešili sve da iznesu.

Večeras se u Beloj kući održavaju "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je za Stefana Karića - Da li je Iva bila iskrena noćas i da li ćeš sa njom pričati danas kada je trezna, veruješ li ti da ona ima emocije prema tebi?

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je iskrena po prvi put. Popričali smo danas. Potvrdila mi je tu priču od noćas. Mislim da je povećala za pet posto emocije. Više emocija ima. Duplo više me voli - rekao je Karić, pa dodao: Mi smo se poljubili na Rajskom ostrvu prvi put, tu rodilo tih prvih pet posto emocija. Priznala mi je da sam za sve bio u pravu.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene alkohol ne udara na agresiju, nego izgleda na emocije. Ja sam mu juče otvorila dušu i rekla mu sve iskreno. Prvo sam mislila da se sprda sa mnom - pričala je Iva, pa ju je Stefan prekinuo.
Nije tako bilo. Rekla je da je iz sprdnje ušla sa mnom u vezu. Neozbiljno. Sve je to shvatila kao igru - govorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

I onda je došao Vladimir i rekao: "Koliko posto emocija imaš prema njemu, pet ili deset?" - dodala je Iva, a onda ju je Vladimir prekinuo.
Nisam ja to rekao, ženo! Nisam te ja pitao - rekao je Tomović.
Ne mogu da govorim o emocijama. Rekla sam mu da nisam imala sto posto emocija, da imam emocije. Da sam zaljubljena, nisam. Juče sam iskreno sve rekla. I dalje smatram da je obostrano i da smo isto osećali, samo što komunikaciju nismo imali - govorila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je moguće da neko uđe u vezu iz zaj*bancije ili sprdnje? - upitao je Stefan, pa dodao: "Za sada od nas možete očekivati da smo samo prijatelji".

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'