AKTUELNO

Ovo nije mogao da joj prećuti.

"Kad ćeš da izneseš sve o čoporu, šta im Vladimir radi iza leđa što si noćas pričala Zoli ili se plašiš da izneseš?" - dobila je ovo pitanje večeras u emisiji "Pitanja gledalaca" Mina Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ja Zoli pričala da Vladimir išta radi... Rekla sam moje mišljenje da u celoj ovoj grupi gde i te kako ima netrpeljivosti između njih, da neke stvari same po sebi dolaze. Mislim to što su se Vladimir i Janjuš pokačili. Ja sam rekla da je to moje lično mišljenje. Neke stvari gledam iz drugog ugla. Nemam šta da iznosim, ja to tako kažem u besu. To je neko moje mišljenje. Ja sa strane gledam neke stvari totalno drugačije - govorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Poenta njene rečenice je bila zato što je Vladimir pričao sa Draganom, Mina je rekla: "Ne znaš ti Zola neke stvari, ima velike netrpeljivosti između vas". Nisi mislila na Janjuša, nego zato što je pričao sa Draganom u garderoberu. Aludirala si na to da on nešto misli meni iza leđa. Ja sam to tako skapirao - pričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da verujem šta radi devojka u rijalitiju. Ustane i kaže: "Ja sam došla ovde da spletkarim", okej, ali reci meni i za crnim stolom istu stvar. Ona je osetila potrebu sinoć da zove Dalilu da gleda šta rade Janjuš i Ivana. Ako meni kažeš nešto, onda odlično ja znam. Posle onoga što je Mina rekla za Maju Marinković, ja Mini više ne poveravam nikakve tajne - vikao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'