AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Zadrugari koji su se dobrovoljno prijavili za izazov Velikog šefa bili su Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Ermina Pašović, Gagi Đogani, Maja Marinković, Nikola Orozović, Nina Babić, Ceca Kitić i Bora Santana. Oni nisu ni slutili da će biti otvorena mala fabrika u kojoj će obavljati određene poslove, što nije obradovalo sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, oni su bili odgovorni i istrajni od ranog jutra, pa su vredno gulili kukuruz uz opuštajuće razgovore, a šef smene i ujedno prava motivacija bio je Mirko Gavrić koji je morao da vodi računa da li se sve radi po pravilima i propisima.

Ne prihvatajte nešto, ako niste sigurni šta ćete da radite! Nemojte da dozvolite da fabrika zbog vas ode u stečaj. Gagi, ti znaš da je Luna radila u fabrici i kako je izdržala kad je bila ona priča sa crvima. Treba da se ugledaš na nju. Znate i da su bili nagrađeni, vi ovde radite za novac. Nikad se ne zna šta će vas iznenaditi. Ako radite samo zbog nagrade, a ne za dnevnicu, onda ne znam - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Bora je odlučio da na kratko preuzme inicijativu, te je svojim izlaganjem pokušao da motiviše sve, a onda je Gagiju spomenuo njegovu ćerku Lunu Đogani i njen rezultat koji je ostvarila u maloj fabrici, u prethodnoj sezoni Zadruge.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'