AKTUELNO

Večeras su imali veliku svađu.

"Danas si bio vidno utučen i rekao si Milanu da je jedino što si želeo da budeš sa Tarom i da je ovo njeno ponašanje jedini razlog što si vagao tri meseca da li da budete u vezi. Da li se kaješ zbog veze?" - bilo je pitanje koje je večeras dobio Mateja Matijević. Inače, Tara i Mateja ranije večeras imali su žestoku svađu u kupatilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne kajem se. Rekao sam da mene nervira što ona zbog takvih situacija ulazi u konflikt sa mnom i da sam zbog toga vagao tri meseca, ali ne kajem se. Ja nikada ne tražim da se neko zbog mene menja. Ja ukažem na ono što meni smeta. Ako neko želi taj odnos, on će korigovati neke stvari. Ako sam ja spreman da promenim neke stvari, onda očekujem i da moj partner to promeni u ljubavnom odnosu. Tako isto sada očekujem da Tara koriguje neke stvari koje meni smetaju - pričao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja zna celu moju životnu priču. Zna zašto mi je ovakav temperament i znam što ima razumevanja za moje ispade. Ja se trudim da ih nemam. Zbog svoje porodice bih trebala da iskuliram neke situacije i promenim svoj temperament - pričala je Tara.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'