AKTUELNO

Drvo je želelo da testira Čolaka i njegovu ljubav prema Krunićevoj.

Zadrugar Bane Čolak izrazio je želju da iznenadi svoju devojku Ivanu Krunić, zbog mnogobrojnih loših komentara koje su dobili na račun njihove veze, a koja su nju srozala i učinila da se danima oseća loše.

Zbog toga je on posetio Drvo mudrosti u Rajskom vrtu kako bi učinio sve da u Beloj kući na malom ekranu puste njen spot, jer smatra da bi je to neizmerno obradovalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih odao jednu tajnu, platio bih ti, samo ako mogu svoju želju da sprovedem u delo. Poslednjih dana, sve što se dešava između Ivane i mene, trpimo veliki pritisak i od strane gledalaca i od zadrugara. Nervozna je i tužna, hteo sam da je iznenadim, voleo bih da uradim nešto samo da joj se pusti spot, ako je to moguće. Znam da bi joj to mnogo značilo i oraspoložilo bi je. Imam jednu tajnu vezano za mene, za druge nemam šta da kažem - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

On je zbog toga odao jednu tajnu, kojom Drvo nije bilo oduševljeno, pa ga je stavilo na test koji nikako nije mogao da odbije.

Kada je Filip Reljić bio vođa, ja sam dobio 1000 dinara i to me mnogo iznerviralo. Ja sam dobio informaciju da Orozović drži pare u garderoberu i ja sam taj koji mu je ukrao pare. Bilo mi je krivo, ali posle je bilo kasno da se vadim i da mu vraćam. Ali, ja sam taj - rekao je Bane.
Ali, tajna nije dovoljna. Ukoliko želiš da Ivana vidi svoj spot, a nemaš više tajni, jedini način je da platiš još 2000 dinara - reklo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je bilo evidentno da Banetu nije bilo svejedno zbog toga, ipak je pristao i pokazao da mu je njegova sreća najvažnija.

S obzirom na to da sam stvarno uštedeo taj novac da ona iznenadi svoje sestre i svoje sestriće za Novu godinu, a želi spot, nije nikakav problem - rekao je Bane.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'