AKTUELNO

Veselo u Beloj kući.

U Beloj kući su u toku nominacije, a zadrugari biraju koga će poslati u izolaciju od dva potrčka - Milice Kemez i Bore Santane.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Boru znam spolja, Milicu sam ovde upoznala, oboje su mi jako dragi, ostaviću Boru, znam ga duže, izvini Milice - navela je Ermina Pašović.
Prvo bih volela da pozdravim majku, da joj kažem da mi nedostaje i da bi volela da dođe za Novu godinu - rekla je Nina Babić kroz suze.
Bora od prvog dana brine za mene, on je pun pozitive, volela bih da mi ostane drug do kraja života. Milica je devojka sa karakterom, ja sa tobom nikad nisam imala konflikt, on je dečko od prvog dana za mene, tako da Milice izvini, ali tebe šaljem - navela je Iva Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora legenda, ambasador, idol mladih, najkreativniji čovek ovde, on je jedan veliki gotivac! Ja se trudim da ove konflikte ovde ne gledam lično, zato ne mogu da se ljutim na njega, zanimljiv je, dobar je, bez njega ovo ne bi bilo to. Jedini razlog što ću njega poslati je to što me Milica ne voli, proziva me, ali ne mogu da dozvolim da ona na svoj rođendan bude u izolaciji - istakao je Stefan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora je moj brat, sad sam se uverio da si dobar momak, veliki talenat, muzičar, šoumen, ostani takav, želim ti uspešnu karijeru, nemoj u četvrtu sezonu da ulaziš. Milica mi je mila i draga, u korektnim smo odnosima, smatram da će biti dobro plasirana. Ne mogu da pošaljem Boru, moraću tebe Milice, izvini - naveo je Gagi Đogani, a onda ga je Mateja Matijević izimitirao i ponovio njegove reči, što je izazvalo opšti smeh za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su oboje veoma dragi, o Milici mislim da je jako duhovita devojka. Ali moram da zadržim Boru - rekla je Natalija Ibraimov.
Mnogo si nam draga bila, zato sam dozvolila sebi da ti skrenem pažnju. Što se tiče Bore, najteže mi pada kad se svađam sa njim. On je nama bio velika podrška, ne znam šta se tu desilo, Sanja ti nije ostala dužna. Da nije bilo tog konflikta... Sanja će doći za Novu godinu, videćemo da li će joj se Bora izviniti. Sada ću poslati Boru - navela je Jovana Tomić Matora.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'