AKTUELNO

Preko ovoga nije mogla da pređe.

Sledeće pitanje postavio je Lepi Mića, a on je želeo da čuje mišljenje Svetlane Cece Kitić: "Navedi tri zadrugara koji su najveće ljige".

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da kažem da je ljiga, ali folirant. Prvo Miljana, ona folira i majku svoju. Jedno priča tebi, drugo Zoli, treće narodu. Ja sam se posvađala sa Miliom, onda sa Mionom. Ja nisam nešto puno komunicirala sa ljudima. Mislim da Iva folira i sebe i nas - rekla je Ceca, a onda je Iva Grgurić pobesnela.
Možeš reći da ti idu na živce Mića, Mima, Milica i Miona, a ti kažeš za mene da sam folirant. Ti za njih misliš to, oni te nerviraju, meni si to rekla milion puta. Nije u redu da mene navodiš od celog stola. Ideš linijom manjeg otpora i navodiš mene. Najlakše je na mene, hajde i ti sad na mene - vikala je Iva.
Imala si tri pića, meni nisi dala nijedno - navela je Kitićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakve su to gluposti, ako neko nekome daje ja dajem. Ideš linijom manjeg otpora. Reci da te nervira Mića, najlakše je na mene. Neće niko o meni govoriti neistine, ako nešto nisam, nisam stipsa - rekla je Iva.
Tokom mog druženja ovde od dva i po meseca, ja nemam takvo mišljenje ni o kome, za mene je ljiga teška reč. Lopova, foliranata ima, ali ljiga ne... Ima nepoštovanja, šapuću - dodala je Ceca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'