AKTUELNO

Opšti haos za crnim stolom!

Dalila Dragojević postavila je pitanje pitanje u "Igri istine" Mirku Gavriću da li zaista misli da je treća osoba glavni krivac za raspad tuđeg braka.

Foto: TV Pink Printscreen

Treća osoba nikada nije kriva, stvar je do bračnih partnera i njihovih stavova. Prva ti Dalila, kada su te povezivali sa Tomovićem, žustro si sve demantovala i osporavla, branila si svoj brak, nisi dozvoljavala da se priča razvije - rekao je Gavrić.
Ne može da se razvije, jer se Vladimir meni ne dopada! Kada se treća osoba zaljubi, kreću problemi između bračnog para: "Zbog čega mu se sviđaš? Da li si mu davala povoda?" - objasnila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku emisija Lepi Mića pitao je Edisa Fetića : "Da li ćeš pokrenuti brakorazvodnu parnicu, da budeš egal sa Draganom, koja je već razvedena?

Razlika izumeđu Slobe Radanovića i mene je ta što sam ja ovde ušao slobodan, osim tehničkih razloga koje nisam mogao da rešim, ne znam koliko će to da traje, ali neću ih obelodaniti, jer su to stvari za napolju. Dakle, razlika je u postavci - objasnio je Fetić.
Dragana je njega izdala ovde sa Tomovićem, on je ušao zbog nje, o tome vam pričam - objasnio je Lepi Mića.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Edis Edo Fetić

'