AKTUELNO

Ne želi da imaju tajne!

U emisiji "Pitanja novinara" urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević postavio je pitanje Banetu Čolaku da li mu je zasmetalo to što mu je Ivana Krunić prećutala neke stvari, zbog čega su večeras raskinuli.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da između dvoje ljudi koji su u vezi, ne smeju da postoje tajne. Nije želela da mi kaže nešto vezano za prethodnu vezu, predstavila je to kao državnu tajnu. Nisam bio na rođendanu kod Mirka, mnogo me je kopkalo o čemu se tačno radi. Rekla je da mi nikada neće odati identitet bivšeg momka i da će tu tajnu odneti sa sobom u grob - objašnjavao je Bane.

Na pitanje šta mu je sve padalo na pamet kada njegova devojka ne želi da otkrije identitet bivšeg dečka, Bane Čolak je rekao sledeće.

Iskreno, ne znam! Kada mi je rekla: "To je tajna, ja ću tu tajnu odneti u grob", šta ja da pomislim? Čak sam joj rekao da može da mi kaže pod tušem, kada legnemo u krevet, bez bubica, ali nije želela. Smatram da to nije stvar koju bi trebala da mi laže, niti da njen bivši dečko bude razlog našeg raskida. Mi savršeno funkcionišemo, nikada se ne svađamo, mnogo me je začudilo zbog čega ne želi da otkrije identitet dečka koga je ostavila ovde za stolom - objasnio je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Još kada sam ušla u rijaliti, družila sam se sa Banetom, on je sve znao. Ta osoba se gnuša svega ovoga, rekao mi je da ga nikada ne odajem, nisam imala podršku njegovu za ulazak ovde. Takva sam osoba, kada mi neko kaže tajnu, možeš da mi budeš majka, muž, brat, ali neću odati tuđu tajnu. Ljudi, znam da nisam nikome ništa loše uradila - rekla je Ivana.

Na pitanje zbog čega je rekla da neće otkriti o kojem momku se radi Banetu ni kada napuste rijaliti, te da će tu tajnu odneti u grob, pevačica je objasnila.

Ako mi izađemo jednog dana i sve bude kako treba, naravno da će se smanjiti doza tajni između nas. Ne znam šta on treba da uradi da bih ja povratila poverenje koje sam izgubila u njega. Mi napredujemo, ali ima nekih momenata ovde koji me uništavaju, ne znam šta njemu znači da ja njemu nešto kažem, kada tako gazim svoje principe - objasnila je Krunićeva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

'