AKTUELNO

Kulićeva ne da na njihovu romansu.

Mensur Ajdarpašić je imao priliku da nekoliko meseci prati učešće svojih rijaliti cimera, te je tokom gostovanja pri ulasku izneo mišljenje o većini zadrugara, a tokom emisije "Pretres nedelje" je sve obelodanjeno.

Mensur je istakao da mu se ne dopada ponašanje Baneta Čolaka, a Užičanina je ovo razočaralo.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje o Banetu? Bane na mene nije ostavio nikakav utisak, sem što je naišao na nekoliko devojaka - ispričao je Mensur.
Rekao je da mu se ne sviđa što se non-stop ljube i da je Bane manipulator. Nije se lepo izrazio, a to je njegovo pravo - rekla je Zorica Marković.
Ja ne zameram nikome, ali mi nije jasno ako nisam ostavio utisak, zašto me komentariše - pobunio se Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Prava pometnja je nastala kada je Miljana Kulić saznala da Mensur nema pozitivno mišljenje o njenoj vezi sa Lazarom Čolićem Zolom.

Generalno momak nije loš. Zbog žena su se mnogi ratovi vodili. U nekim situacijama si ispao drukara. Ovde ne treba da glumiš Mekgreogra, iznosi svoje mišljenje - uzvratio mu je Čolić.
Smešan si. To kad priča Miljani "ljubavi", znaš kako to izgleda. Vaša ljubav ne pije vodu. Ljubav ovde mnoge gasi - pričao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se ovde hvataš za Vladimira. Šta si ti završio? Ja sam završila dve godine pravnog fakulteta i zarađujem ovde za sebe. Samo nemoj treći dan da kucaš na kapiju. Takvi kao ti su mi poznati. Zanimljiv si ti momak, ali si se ovde zaigrao - uzvratila mu je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Lazar Čolić Zola

#Mensur Ajdarpašić

#Miljana Kulić

'