AKTUELNO

Ljubavna saga se nastavlja!

Tokom večeri Zorica Marković izašla je ispred Bele kuće sa Markom Đedovićem, te su iskoristili priliku, pa su prepričavali događaje koji su se odigrali u prethodnih nekoliko dana. Naime, od kada je ušla na velelepno imanje Markovićka je ušla u žestok sukob sa Vladimirom Tomovićem, što i nije čudno, budući da je zadrugar rekao kako imaju nedovšrene razmirice pre početka ,,Zadruge 3".

Međutim, Zorica i Đedović su se dotakli i ljubavnog trougla između Dragane Mitar, Edisa Fetića i Tomovića. Poznato je da je Fetić odlučio da zaboravi na brak sa suprugom Zilhom i prepusti se ljubavi sa bivšom modelsicom, što je kod Zorice izazvalo burne reakcije.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle tolko dana, znao si gde si i šta si radio ženi. Nju si fortao, lagao, ovog čoveka si vređao, na svaku uvredu njegovu, ovaj (Edis) nije reagovao. Ja sam se krstila. Mi završamo tu priču. Sa tobom sam krenula tad da pušim cigaru, pose toga, obrni, okreni se... Mislim, šta me boli uvo ko sa kim spava - pričala je Zorica.
Oni neće da priznaju. A Dragana se ubi od smeha. Onda sam ja sasvim dovoljno tri nedelje ćutanjem pokazao i štitio nju, znaš kakva su mi pitanja stizala - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

I stiže pismo, mi i dalje u diskusiji, Mića se umešao i ovaj se obraća Edu, kao najbolji ortaci: ,,To, bravo, ovo je za rijaliti top", to je direktno upućeno na moju adresu. Dečko se pogubio i tek će - dodala je Markovićka.
Ma ljudi ovde kad su doterani uz zid kažu da je sve to top za rijaliti. I kad se sve to završilo, ja sam njemu rekao da mi se sviđa njegova dramaturgija - izjavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'