AKTUELNO

Nisu ga štedeli.

Zadrugari su tokom večerašnje emisije "Gledanje snimaka" imali priliku da vide kako je izgledala ljubavna saga između Vladimira Tomovića, Edisa Fetića i Dragane Mitar.

Kada su videli šta je sve Dragana radila sa Tomovićem, oni nisu mogli da veruju svojim očima.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir je manipulator, gledao ju je u prošloj sezoni, on je namerno ovo uradio sa njom. On se poigrao sa Draganom, a ona se zaljubila u njega. Sa Ivanom Krunić smo isto videli, bila je tu strast. Ovde se potrudio da to izgleda kao strast, ali je ona još jedna u njegovom nizu, kao i sve ostale. Nešto drugo je bilo sa Ivanom. To sam videla. Jedina devojka za koju je on bio u tom smislu zainteresovan je Ivana Krunić, ne Dragana. Ona je poražena svakako, ovaj čovek (Edis) isto - rekla je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije Vladimir bio zaljubljen, on je manipulisao, iskoristio je priliku da se ubaci u tu priču. Sad će opet da se uplete u tu priču. Sad ako se desio i taj poljubac, sigurno će se vratiti u igru. Dragana se zaletela, Vladimir se nije zaljubio. Edo neće priznati poraz nikad, jer su se njih dvojica takmičili. Zato Edo ostaje pri svom stavu da je ona tad bila slobodna. To ne može da kaže niko ko voli, ne može da kaže da mu ovakva slika ne smeta. Edo će da eksplodira napolju. Od te ljubavi nema ništa - navela je Dalila Dragojević.
Uvek polazim od toga kako bi se osećao da Sara radi ove stvari. Ovde su ljudi naklonjeni prema Dragani. Ona ima malo dete koje može da gleda ovo. Klinci u školi su surovi. Kaže da je ušla ovde zbog deteta, plašim se za njega. Što se tiče Edisa, nema veza da li su u vezi ili nisu, postoji nešto što se zove emocija i stav. Meni se želudac prevrtao dok sam gledao ovo. Ja ne mogu da verujem da Edo može da pređe preko ovoga. Tebe napada ceo crni sto što se družiš sa Ivanom - istakao je Filip Reljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Želudac ti se prevrnuo? Ma boli me k*rac, baš me interesuje. Prevrnulo se tebi da li ćeš ispasti - dobacio je Janjuš Reljiću.
Između Vladimira i Ivane se videla strast, ali ja vidim strast između njega i Dragane, ali mislim da je sve deo performansa Vladinog. Ipak, ona mu se sviđa, ne može da se odglumi, ali ne mislim da je zaljubljen u nju. Njemu je to odgovaralo, ona mu se dopala. Verujem da je i Dragana planirala tu igru, ali se malo zaigrala - rekla je Ivana Šopić.
Meni nije jasno da svi ustaju ovde, ti ispadaš grbav i ništa ne govoriš njoj. Ispadaš beskičmenjak koji sve radi da bi bio u novinama - naveo je Stefan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je ovo način na koji jedna majka da se bori, to je jako ružno i sramotno. Ne mogu to da opravdam. Edo je ušao s namerom da bude sa Draganom, on nije hteo da posustane ni kad je video da su se rodile emocije između Vladimira i Dragana. Dragana se odvojila od Tomovića zbog osude naroda - rekao je Lazar Čolić Zola.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R. L.

#Zadruga

'