AKTUELNO

Haos u najavi.

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja novinara" bilo je postavljeno Lazaru Čoliću Zoli, koji je u tom trenutku pričao sa Natašom Radan.

Da li je razlog to što dva dana nisi doručkova Miljana i da li si definitivno raskrstio sa njom?

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam imao para da kupim ništa. Raskrstili smo sve, stavljena je tačka na sve što se tiče nas dvoje. Pogotovo ljubavni smisao, mislim da je kraj. Više dana je prošlo od kako smo mi u raskidu. Neću više sebi dopuštati neke stvari. Čekam Novu godinu da popričam sa majkom, da vidim kako je ona. Izfbuljen sa što se tiče svega, kao da sam bez emocija. Neću da dozvolim da više iko p*ša po meni, čekam majku da mi dođe da me psihički oporavi - odgovorio je Zola.
Da li ti se sviđa neka zadrugarka? - upitala je Zolu novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima tu njih par koje su mi zapale za oko. Ne mogu još ništa konkretno da odgovorim. Pre sam pričao, pa mi se nisu ispunile želje. Napraviću prvo korak, pa ću onda da priznam. Ne želim nikog da izdvajam, ima ih više koje su mi zapale za oko. Ali nijedna nije još zaslužila da je izdvojim - priznao je Zola.
Da li si ti primetila na koju je ukućanku Zola bacio oko? - upitala je novinarka Miljanu Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Laku noć, ne zanima me ko šta radi. Pratim samo favorite. Janjuša i Ivanu Šopić, ostalo me ne zanima. Ako imaš neko konrektno pitanje... - bila je drska Miljana.
Šta se dešava sa Orozovićem? - upitala je novinarka Miljanu.
Apsolutno ništa. Ostaću solo igračica do kraja rijalitija, takva sam najbolja - odgovorila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'