AKTUELNO

Tomićeva istakla da Iva ne podnosi negativne komentare.

Naredna tema o kojoj se ove noći polemisalo jeste sukob Ive Grgurić i Jovane Tomić Matore zbog prodavnice i frizerskog salona. Naime, Matora je istakla da Iva ne podnosi negativne komentare i da uvek burno reaguje na njih, bez obzira na to što joj Tomićeva želi samo najbolje.

Ja sam se izvinila Matoroj. Pogrešila sam, ne mogu se opravdati, kada sam to shvatila, ona je bila vidno iznervirana. Trebalo je da se pomerim, ja sam joj prišla nakon toga, ona nije želela da razgovara sa mnom. Možda u tom momentu jesam pokazala sebičnost. Šta god da kaže Matora, u pravu je - rekla je Iva, a onda je sve ovo prokomentarisala i Matora koja je istakla da nema želju da se pomire.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Iva draga. Ja nju gotivim, sve sam uradila od srca. Jedina osoba koja je meni izašla u susret. Mene izluđuje to što ona mene ubeđuje u svaku priču. Ovo je netolerantnost i nepoštovanje. Osećam da šta god ja kažem u negativnom kontekstu o njoj, ona dobije napad i diže ton na mene. Kada je god bilo neko pitanje za Stefana, njoj je prvenstveno bilo bitno da je ona bila prva u svemu - rekla je Matora.

Foto: tv

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Iva Grgurić

#Jovana Tomić Matora

'