AKTUELNO

Nije više mogla da krije!

Zadrugarka Marija Kulić je u ,,Igri istine" imala pitanje za Edisa Fetića, jer niko od učesnika nije znao šta se dogodilo između njih dvoje u novogodišnjoj noći.

Edis je izbegavao odgovor, a ona je usledilo pitanje i za Draganu Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

U novogodišnjoj noći videla sam da je Dragana prišla da jede meso, pričala je sa Janjušem. On je kao poparen skočio, zanima me šta mu nije bilo jasno i šta je očekivao i da li je ona njemu ćerka da je uči kako treba da se ponaša? Juriš za njom non-stop, ti si njoj švaler? - pitala je Marija.
Ja nisam švaler, ja to nisam ni primetio. Ona ima 29 godina, može da se druži sa kim hoće. Ja to nisam tako gledao - rekao je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija se obratila i njoj, a onda je sve bilo jasnije kada je priznala da sa Edisom nije bila dobra pre ulaska u "Zadrugu".

On ti se ponaša kao da ti je otac! Je l' on treba da te uči kako da se ponašaš? Kritikuje te za sve! - pitala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to nisam primetila, sedela sam preko puta Mine i Maje. Ja se ne sećam da je on prišao, niti smo spomenuli Janjuša. Meni se u garderoberu sve skupilo, skuplja se i od spolja, pa sad sve puca. Napolju ništa nije bilo bajno i sjajno. Nije to gušenje, nego što neke stvari nismo rešili na vreme. Ovde je sad sve kao u redu, ali isplivaće sve, ima vremena. Ne može on mene da guši, ako mu ja to ne dozvolim - rekla je Dragana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'